BSC organiseert kennismakingslessen

Gepubliceerd op 23 september 2023 om 21:39

Kennismakingslessen Shorttrack: Ontdek en Verbeter je Skills!

Heb jij interesse om de winterwereld van het schaatsen te ontdekken of je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Onze initiatielessen bieden jou de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de schaatssport of je techniek te verbeteren. Hier is alles wat je moet weten:

Wanneer?

Onze kennismakingslessen vinden plaats op woensdagavonden, telkens van 20:00 tot 21:00 uur. Het is het perfecte moment om na het werk of school te ontspannen en aan je schaatstechniek te werken.

Extra Trainer

Om ervoor te zorgen dat je het beste uit deze lessen haalt, hebben we een extra trainer voorzien. Deze professional staat klaar om je te begeleiden en te helpen bij het verbeteren van jouw schaatsvaardigheden.

Inschrijven

Het inschrijvingsproces is eenvoudig. Klik op de onderstaande link om je in te schrijven voor de lessen. Hier kun je ook je schoenmaat aangeven en kiezen welke woensdagavonden het beste voor jou werken.

Inschrijf-link

Klik hier om naar de inschrijf-site te gaan.

Kosten?

Je eerste drie lessen zijn helemaal gratis! We willen dat je de kans krijgt om van het schaatsen te genieten voordat je besluit om lid te worden.

Lidmaatschap

Na de kennismakingsperiode van drie gratis lessen, vragen we je om lid te worden van onze BSC schaatsclub . Dit lidmaatschap voorziet je van veel voordelen, waaronder verzekering tijdens al onze trainingen. Op deze manier kun je met een gemoedsrust genieten van al onze schaatsactiviteiten.

Voor Wie?

Onze kennismakingslessen zijn toegankelijk voor jongeren vanaf 6 jaar, volwassenen en we verwelkomen ook graag G-Sporters. Het maakt niet uit welke leeftijd of achtergrond je hebt; Shorttrack schaatsen is een sport voor iedereen!

Vereisten

Om deel te nemen aan onze kennismakingslessen, is het belangrijk dat deelnemers in staat zijn om minimaal 2 tot 3 volledige rondes zelfstandig te schaatsen, zonder enige vorm van ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat de lessen veilig en plezierig blijven voor iedereen.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor onze kennismakingslessen en duik in de opwindende wereld van het schaatsen. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt bijschaven, wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het ijs!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb