Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier kan je het laatste nieuws terugvinden over afgelopen wedstrijden, trainingskampen en andere evenementen waar BSC aanwezig was. Al ons nieuws kan je tevens terugvinden op onze Fan2.Be-pagina, de app of op onze socials. Heb je een leuk nieuwtje of een foto voor onze nieuwspagina of sociale mediakanalen? Stuur een berichtje naar onze mediaverantwoordelijke of mail naar bsc.communicatie@gmail.com.

Deel jouw schaatsavonturen ook op sociale media via onze hashtag #BoudewijnSchaatsClub

Schaatsseizoen van start met twee nieuwe trainers

Het seizoen is zaterdagavond succesvol van start gegaan, met een opkomst van bijna 30 schaatsers. Met het nieuw bestuur die in mei dit jaar werd verkozen, en een nieuw API-gezicht, werden ook twee nieuwe gezichten toegevoegd aan ons trainersgezelschap. Sara Lermyte en Alexandra Danneel zullen voortaan ook een begeleidende functie opnemen tijdens een aantal trainingen.

Lees meer »

Druk weekend voor BSC

Afgelopen weekend was een druk weekend voor de fans van onze BSC-leden. Naast de wedstrijd op het allerhoogste niveau in Montréal waar Rino aan deelnam, maakte Mauro de verplaatsing naar Groningen voor een wedstrijd en gingen een heel aantal BSC-leden samen de 400m-baan van Breda op om er te gaan langebaanschaatsen.

Lees meer »

Tweemaal top 20 voor Rino op eerste World Cup in Montréal

Van 20 tot 22 oktober stond de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen op het programma. BSC-lid Rino Vanhooren verdedigde er succesvol de Belgische kleuren in Montréal, de nieuwe thuisbasis voor onze beste Belgen. Ook Wim De Deyne was er aanwezig als deel van het ISU-officials team.

Lees meer »

Bedankt sponsoren!

Zonder sponsoren kan onze geliefde schaatsclub niet bestaan of kunnen onze leden niet veilig schaatsen. Met dank aan onze sponsoren hoeven wij hier niet mee in te zitten. 

Lees meer »

BSC organiseert kennismakingslessen

Heb jij interesse om de winterwereld van het schaatsen te ontdekken of je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Onze initiatielessen bieden jou de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de schaatssport of je techniek te verbeteren. Hier is alles wat je moet weten:

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb