Succes voor An in Amsterdam

Gepubliceerd op 23 april 2023 om 15:59
Een Brugse master in actie tijdens de voorstelling van het wereldkampioenschap masters in Amsterdam. Deze Brugse schaatster behaalde driemaal zilver

Afgelopen weekend was erg succesvol voor An, onze BSC-atlete op het officieus WK Masters in Amsterdam.

An Mommaerts werd tweede op alle afstanden tijdens de MASTERS INTERNATIONAL SHORT TRACK GAMES in Amsterdam. Daarnaast behaalde ze ook nog eens twee persoonlijke records op de 1000m en de 777m. Het was een geweldige prestatie voor Mommaerts, aangezien ze deelnam in de categorie van 55+ jaar en streed tegen andere ervaren schaatsers uit landen over heel de wereld. Het was een mooie beloning voor haar harde werk en toewijding aan de sport. Mommaerts was zelf erg tevreden met haar prestaties en gaf aan dat ze nog lang niet klaar is met schaatsen en nog steeds streeft naar het behalen van nieuwe hoogtes in haar carrière.

De andere Belgische deelnemers deden het ook zeer goed. We mogen trots zijn op onze delegatie. Niet alleen hebben ze fantastisch gepresteerd, maar ze hebben ook de Belgische vlag hoog gehouden met hun sportieve en respectvolle houding. Het is altijd een eer om landgenoten te zien schitteren op het wereldtoneel en we kunnen alleen maar hopen dat ze zich blijven inzetten om hun dromen en doelen te verwezenlijken. Bedankt aan alle Belgische atleten voor jullie harde werk en inspirerende prestaties!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.