Resultaten bestuursverkiezingen BSC

Gepubliceerd op 6 mei 2023 om 21:08

Op 5 mei 2023 stond de Algemene Ledenvergadering voor onze shorttrackclub op de planning, waarbij de verkiezing van nieuwe bestuursleden centraal stond. We verwelkomen nieuwe leden, andere leden nemen een nieuwe rol op zich voor het komend mandaat en tot slot nemen we afscheid van enkele vaste waarden uit ons bestuursteam. 

Allereerst verwelkomen we Yoeri De Vuyst. Hij stelde zich kandidaat en werd verkozen als bestuurslid binnen het BSC-team. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met alles wat met evenementen te maken heeft, o.a. wedstrijden, bijeenkomsten, activiteiten, etc. Daarnaast zal hij een helpende hand toesteken waar dat nodig is. Penningmeester Stijn Defrancq blijft in dezelfde rol als het vorige mandaat. Je kan bij hem terecht met al jouw financiële vragen over de club. Ook bestuurslid Rino Vanhooren behoudt zijn functie als mediaverantwoordelijke. Hij staat in voor het online leven van onze sportclub. Foto's en tekstjes van wedstrijden mogen rechtstreeks naar hem gestuurd worden. Tot slot blijft ook Marij Timmerman haar functie als secretaris van onze schaatsclub behouden. Zij brengt al het papierwerk in orde en zorgt voor de wedstrijdinschrijvingen. Heb je een vraag, dan ben je bij Marij aan het juiste adres. Zij zal jouw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden, of je doorverwijzen naar de juiste persoon binnen ons BSC-team. 

Franky Vanhooren promoveerde van bestuurslid naar voorzitter van BSC nadat oprichter en voorzitter Willy Caboor zelf zijn ontslag aankondigde. Met zijn 90ste verjaardag in aantocht vond Willy het wel tijd voor een frisse wind en laat de leiding van de club over aan zijn trouwe pupil Franky. Willy kreeg als dank voor zijn jarenlange inzet de titel van erevoorzitter (en een lekkere biermand). Verder nemen we ook officieel afscheid van bestuursleden Raymonda De Blaere en Françoise Vermeersch. Beide dames hebben jarenlang hun tijd en energie geïnvesteerd in onze club als respectievelijk bestuurslid, verantwoordelijk voor alles wat met de Brugse Sportraad te maken had, en secretaris. We bedanken hen voor hun onvermoeibare inzet en toewijding die heeft bijgedragen tot de successen van BSC. 

Samengevat bestaat het huidig bestuur voor de komende vier jaar uit de volgende personen:

  • Franky Vanhooren - voorzitter
  • Marij Timmerman - secretaris
  • Stijn Defrancq - penningmeester
  • Rino Vanhooren - bestuurslid
  • Yoeri De Vuyst - bestuurslid 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.